Wilier test center Italian Cycle Experience

Italian Cycle Experience Wilier Testcenter

**Test Mogelijkheden bij Italian Cycle Experience: Ervaar het Verschil**

 

Ervaar Topprestaties met een Wilier Fiets: Test ze bij Italian Cycle Experience

 

Bij Italian Cycle Experience weten we dat het selecteren van een Wilier fiets een belangrijke keuze is die aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren. Daarom hebben we een veelzijdig testprogramma ontwikkeld waarmee je de Wilier racefiets kunt proberen voordat je tot aankoop overgaat.

Krijg de Volledige Wilier Beleving:

Wilier Filante SLR: Beleef de uitzonderlijke aerodynamica van de Wilier Filante SLR, een model dat zowel maximale prestaties als comfort levert.

Wilier Adlar: Verken de flexibiliteit van de Wilier Adlar, een hybride die het beste van gravel en toerfietsen combineert.

Wilier GARDA: Ontdek de geavanceerde eigenschappen van onze toegankelijke carbon racefiets, de Wilier GARDA, voorzien van gestroomlijnde kabelintegratie en ruimte voor bredere banden.

Wilier Filante SL: Ervaar een harmonieuze balans tussen comfort en snelheid met de Wilier Filante SL, een endurance racefiets die geen compromissen sluit.

Wilier 0 SLR: Kies voor innovatie met de Wilier 0 SLR, de eerste superlichte racefiets met volledige integratie van schijfremmen.

Wilier Rave SLR: Daag jezelf uit op onverharde paden met de Wilier Rave SLR, een gravelbike die elk terrein aankan.

Wanneer je een Wilier fiets test voor een bijdrage van €75,- krijg je daarbij een uitgebreide BODYSCAN en professionele fietsafstelling. Bij aanschaf van een nieuwe Wilier wordt de testvergoeding verrekend, afhankelijk van het servicepakket dat je kiest.

Bezoek Italian Cycle Experience voor de ultieme testervaring en vind de Wilier die bij jouw fietsambities past. Test, beleef, en kies met vertrouwen jouw droomfiets.

  Heeft u een testrit gepland en heeft u een eigen GPS download dan alvast de route


TerugOpeningstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour