Wilier test center Italian Cycle Experience

Italian Cycle Experience Wilier Testcenter

**Test Mogelijkheden bij Italian Cycle Experience: Ervaar het Verschil**

Bij Italian Cycle Experience begrijpen we dat het kiezen van de juiste fiets een persoonlijke beslissing is. Daarom bieden we een uitgebreid testprogramma, zodat je de fiets kunt ervaren voordat je een definitieve beslissing neemt.

**Ontdek Onze Testvloot:**

1. **Filante SLR:** Ervaar de kracht van aerodynamica met onze Filante SLR, ontworpen voor topprestaties en ultiem rijcomfort.

2. **Cento10SL Disc:** Test de veelzijdigheid van de Cento10SL Disc, een perfecte combinatie van snelheid en wendbaarheid.

3. **GARDA:** Ontdek de moderne interpretatie van onze instap carbon racefiets, de Garda, met geïntegreerde kabels en ruimte voor 32 mm banden.

4. **Filante SL:** Ervaar het beste van twee werelden met de Filante SL, een endurance-racefiets die comfort en prestaties combineert.

5. **0 SLR:** Ga voor ultralicht en geïntegreerd met de 0 SLR, de eerste ultralichte racefiets met schijfremmen.

6. **GTR Team:** Test de veelzijdigheid van de GTR Team, een allround racefiets die betrouwbaarheid en prestaties levert.

7. **Filante Hybrid:** Ontdek de toekomst van e-bikes met de Filante Hybrid, een perfecte mix van kracht en technologie.

8. **Rave SLR:** Verleg je grenzen off-road met de Rave SL, een gravelbike die klaar is voor elk avontuur.

Wij begrijpen dat de keuze van een fiets een investering is in jouw rijervaring. Daarom bieden wij onze testfietsen aan tegen een vergoeding van €75,-, inclusief een meting met BODYSCAN en professionele afstelling van de testfiets. Mocht je na de testrit besluiten tot aankoop van een nieuwe Wilier, wordt de testritvergoeding verrekend met de aanschaf, afhankelijk van het gekozen servicepakket.

Kom naar Italian Cycle Experience en ontdek welke Wilier-fiets het beste bij jou past. Test, ervaar, en maak een weloverwogen keuze voor jouw ultieme fietsavontuur.

  Heeft u een testrit gepland en heeft u een eigen GPS download dan alvast de route


TerugOproep tot Inspectie Shimano cranks

 Shimano heeft in September 2023  aangekondigd dat het bedrijf een vrijwillige terugroepactie voor inspectie en vervanging uitvaardigt voor bepaalde 11-speed HOLLOWTECH II crankstellen geproduceerd tussen 1 juni 2012 en 30 juni 2019. De reden voor de terugroepactie is een 'probleem met het uit elkaar vallen van sommige cranks' en het daaruit voortvloeiende gevaar voor een ongeval.

Meer informatie en welke modelnummers


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour