Service Pakketten

Welkom op onze servicepakkettenpagina bij Italian Cycle Experience!

Bij Italian Cycle Experience begrijpen we dat jouw Wilier fiets niet zomaar een vervoermiddel is, maar een waardevolle metgezel voor al jouw fietsavonturen. Daarom hebben we speciale servicepakketten samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw fiets altijd in topconditie is en dat je zorgeloos kunt genieten van elke rit.

Onze servicepakketten zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Of je nu een recreatieve fietser bent of een gepassioneerde wielrenner, we hebben een pakket dat bij jou past.

Bij Italian Cycle Experience gaan we verder dan alleen fietsverkoop. We willen langdurige relaties opbouwen met onze klanten en daarom bieden we deze servicepakketten aan om jouw fietsplezier te vergroten.

Ontdek onze verschillende servicepakketten en vind het pakket dat het beste bij jou en jouw fiets past. Ons ervaren team staat klaar om jouw fiets in topconditie te houden en jouw fietservaring onvergetelijk te maken.

Bekijk onze servicepakketten en vind meer informatie over wat elk pakket precies omvat. Als je vragen hebt of advies nodig hebt bij het kiezen van het juiste pakket, neem dan gerust contact met ons op. Bij Italian Cycle Experience zijn we er om jou te helpen en te zorgen dat jouw fiets altijd klaar is voor de volgende rit!

Bij het Italian Cycle Center staan we voor de kwaliteit van onze producten en service. Daarom heeft u bij ons de keuze uit wat voor servicepakket u wilt kiezen. 

 

 

servicepakket goud italian cycle experience

Servicepakket Goud


Bij sport gaat het altijd om de beste prestaties. Dat vinden wij ook en daarom leveren wij bij al onze fietsen standaard dit pakket.

Meer info

 

Servicepakket Zilver italian cycle experience

Servicepakket Zilver


Wil je als sporter zonder zorgen willen sporten en heb je er iets voor over? Dan is dit pakket iets voor jou.

 

Meer info
Servicepakket Brons italian cycle experience

Servicepakket Brons


Als sporter weet je wat je wilt en je wil zelf bepalen wat goed voor je is? Dan is dit pakket iets voor jou.

 


TerugOpeningstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour