FitSom Massage

logo fitsom massage

FitSom Massage

Mijn naam is Michéle Somers,  53 jaar en vader van 3 volwassen kinderen en 2 kleindochters. Ik ben gediplomeerd sportmasseur en Sporttherapeut, lid van NGS brancheorganisatie en geregistreerd bij de Wkkgz. In 2018 ben ik begonnen met een ander invulling te geven aan mijn werkzaamheden. Sinds 1996 ben ik werkzaam als declarant, later als hoofddeclarant,  voor diverse commerciële bedrijven mbt alle douanezaken. Deze werkzaamheden vervul ik nog op parttime basis. De overige uren  besteed ik aan mijn eigen massagepraktijk, "FitSom Massage". Na mijn opleiding  Sportmassage ben ik de opleidingen; Sporttherapie, Dry-Needling en Mobilisatie / Manipulatie gaan volgen. Hier heb ik mijn Diploma's en licentie voor behaald. Daarnaast heb ik de cursussen; Medical taping en sportmassage voor wielrenners met succes afgerond, en heb ik als extra aanvulling Sportmanipulatie gevolgd via dr. Mulder chiropractie.  Met deze technieken en vaardigheden kan ik mijn cliënten (nog) beter helpen bij het herstel van een blessure en/of  het voorkomen van een blessures (preventief). Zelf  kom ik uit de wielersport  waar ik nog steeds actief in ben. In de afgelopen jaren heb ik  zelf  veelvuldig gebruik gemaakt van diverse sportmasseurs. Zo heb ik ervaren wat een goede massagebehandeling  voor je lichaam kan betekenen. Zowel lichamelijk als geestelijk heeft dit een gunstig effect. Niet alleen voor sporters, maar ook mensen met een druk-, zwaar-, of stressvol beroep is een sportmassage zeer effectief.
Naast mijn eigen massage praktijk geef ik ook bedrijfsmassages en ben ik vanaf 1 Januari 2022 werkzaam voor het prof wielerteam; BEAT Cycling als 1e soigneur (verzorger)

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden en wilt u op en top behandeld worden dan hoop ik u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn Massagepraktijk. U kunt hiervoor op meerdere locaties terecht. meer informatie kijk op 

https://www.fitsommassage.nl/

michele Somers Fitsom Massage

Mijn Diensten

-Dry-needling

-Mobilisatie / Manipulatie

-Bindweefselmassage

-Sportmassage

-Ontspanningsmassage

-Therapeutisch tapen

-Sport tapen

FitSom Massage

Bij FitSom Massage kunt u terecht voor een heerlijke massage. Zowel voor een sport als ontspanningsmassage. Samen kijken we wat voor u het beste is. Vooraf zal er eerst een korte intake plaatsvinden zo kunnen we samen kijken wat voor u de beste behandeling is. 

  • Massage aan huis is ook mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 
  • Tevens kunnen  wij ook bedrijfsmassages aanbieden. Geheel naar de wensen en behoeften van uw bedrijf. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
  • Organiseert u een evenement, Sport of Amusement,  ook hiervoor kunt u ons inhuren. Een massage is tegenwoordig bij evenementen niet meer weg te denken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
  • Voor  wielerverenigingen of ploegen zijn we ook beschikbaar. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Maak hier een Afspraak


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour