Ergonomische Fiets Meting

FietsmetingBodyscanning voor de juiste fietsafstelling

Fiets op maat door professioneel Bodyscan systeem!

Bij het berijden van een fiets is de maatvoering zeer belangrijk, daarom kan bij ons iedereen opgemeten worden en stellen wij uw fiets op uw lichaam af!
Voor de beste houding en prestaties op de fiets.
Wij kunnen u bij lichaamsklachten zoals, rugklachten, nekklachten enz. adviseren, met de meting deze klachten laten verdwijnen of verminderen!
Door een fiets die compleet is afgesteld op uw lichaam voelt u zich prettiger op uw fiets. En kunt u de maximale prestatie uit uw lichaam en fiets halen!

De prijs van de Bodyscan meting+afstellen van de fiets bedraagt: € 50,-*
*Bij aankoop van een nieuwe fiets is deze meting gratis (Zie Servicepakketten)

Bij complexe klachten tijdens het fietsen zoals knie-, rug- of nekklachten kunt u ook bij Wilier Experience Center terecht! U kunt dan op afspraak een uitgebreidere test laten uitvoeren door Mark den Hertog die in onze winkel een spreekuur heeft en werkzaam is bij TIM Fysiotherapie. Deze jongeman is afgestudeerd als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper.

Bij complexe klachten tijdens het fietsen zoals knie-, rug- of nekklachten kunt u ook bij Wilier Experience Center terecht! U kunt dan op afspraak een uitgebreidere test laten uitvoeren door Mark den Hertog die in onze winkel spreekuur heeft.


Deze metingen zijn voor:

  • Racefietsen
  • Mountainbikes
  • Trekking fietsen.

Wij zien u graag bij ons in de winkel voor een professionele meting + afstelling van uw fiets.

 


TerugOproep tot Inspectie Shimano cranks

 

Shimano heeft in September 2023  aangekondigd dat het bedrijf een vrijwillige terugroepactie voor inspectie en vervanging uitvaardigt voor bepaalde 11-speed HOLLOWTECH II crankstellen geproduceerd tussen 1 juni 2012 en 30 juni 2019. De reden voor de terugroepactie is een 'probleem met het uit elkaar vallen van sommige cranks' en het daaruit voortvloeiende gevaar voor een ongeval.

De betrokken producten zijn crankstellen uit de DURA-ACE en ULTEGRA collecties met de volgende modelnummers:

  • FC-6800
  • FC-R8000
  • FC-9000
  • FC-R9100
  • FC-R9100-P

Als een crankstel een van de bovenstaande modelnummers heeft, is de volgende stap het vaststellen of het crankstel binnen de opgegeven termijn is geproduceerd. Om dit te doen, moet de productiecode worden geïdentificeerd door de tweeletterige code aan de binnenkant van de crankarm te controleren.

De betrokken modellen hebben de volgende tweeletterige productiecode: KF, KG, KH, KI, KJ, KK, KL, LA, LB, LC, LD, LE, LF, LG, LH, LI, LJ, LK, LL , MA, MB, MC, MD, ME, MF, MG, MH, MI, MJ, MK, ML, NA, NB, NC, ND, NE, NF, NG, NH, NI, NJ, NK, NL, OA , OB, OC, OD, OE, OF, OG, OH, OI, OJ, OK, OL, PA, PB, PC, PD, PE, PF, PG, PH, PI, PJ, PK, PL, QA, QB , QC, QD, QE, QF, QG, QH, QI, QJ, QK, QL, RA, RB, RC, RD, RE en RF.

Het bedrijf benadrukt dat niet alle HOLLOWTECH II-crankstellen met 11 versnellingen hoeven te worden geïnspecteerd, alleen de crankstellen die tussen 1 juni 2012 en 30 juni 2019 zijn geproduceerd en die aan de bovenstaande parameters voldoen, en dat het niet nodig is om crankstellen te vervangen die het inspectieproces doorstaan.

Shimano verwacht dat slechts 'een heel klein percentage' het inspectieproces niet zal doorstaan en vervangen zal moeten worden.

Als jouw crankstel aan bovenstaande voldoet, vraagt Shimano je het crankstel te laten inspecteren ( zonder kosten) door een geautoriseerde Shimano-dealer ( Italian Cycle Experience) . Shimano zal alle crankstellen vervangen die het inspectieproces niet doorstaan.

Mocht je niet zeker weten hoe je het modelnummer of de productcode moet controleren of vragen hebt over cranks die onder de terugroepactie vallen, wordt aangeraden contact op te nemen met ons. Meer info en uitgebreide beschrijving vind je  op https://bike.shimano.com/

Maak Hier een Afspraak


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour