Zelf je Wilier Ontwerpen

**Kleurrijk Rijplezier met Wilier Infinitamente**

Bij Wilier begrijpen we dat jouw fiets een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl en smaak. Daarom biedt de Wilier Infinitamente een scala aan kleuropties, zodat je niet alleen kunt genieten van geweldige prestaties, maar ook kunt rijden in stijl die bij jou past.

**Ontdek de Kleurwereld van de Wilier Infinitamente:**

1. **Mat Zwart:** Een tijdloze keuze voor de rijder die elegantie en eenvoud waardeert. Mat zwart straalt klasse uit en blijft altijd in de mode.

2. **Glanzend Wit:** Een stralende optie die opvalt op de weg. Glanzend wit symboliseert zuiverheid en is perfect voor de rijder die graag gezien wordt.

3. **Stijlvol Blauw:** Van diep marineblauw tot levendig kobalt, blauw voegt een vleugje stijl toe aan je rit. Een veelzijdige keuze die zowel ingetogen als opvallend kan zijn.

4. **Race-Rood:** Voor degenen die graag snelheid en passie uitstralen. Race-rood is een krachtige keuze die je rit een dynamische uitstraling geeft.

5. **Grafietgrijs:** Een subtiele en verfijnde kleurkeuze. Grafietgrijs benadrukt de moderne esthetiek en past bij elke stijl.

6. **Vivid Geel:** Voor de avontuurlijke rijder die houdt van opvallen. Vivid geel trekt de aandacht en straalt positieve energie uit.

Welke kleur je ook kiest, elke Wilier Infinitamente wordt met vakmanschap vervaardigd, zodat jouw fiets niet alleen een verlengstuk van jezelf is, maar ook een statement op de weg. Ontdek de kleurrijke wereld van de Wilier Infinitamente en personaliseer jouw rijervaring.

 

Infinitamente Wilier

  


TerugOpeningstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour