Maak je eigen ontwerp

Wilier Infinitamente

Bij Italian Cycle Experience laten we je graag kennismaken met de eindeloze ontwerpmogelijkheden van de Wilier Infinitamente. Met deze fiets kun je je creativiteit de vrije loop laten en jouw eigen unieke stijl tot leven brengen.

De Wilier Infinitamente biedt talloze personalisatieopties, van kleurencombinaties tot graphics en details. Of je nu kiest voor een opvallende en gedurfde look of een subtiele en klassieke uitstraling, de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Ons deskundige team staat voor je klaar om je te begeleiden bij het samenstellen van jouw droomfiets. We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en adviseren je graag over de verschillende ontwerpmogelijkheden.

Met de Wilier Infinitamente wordt jouw fietservaring een ware expressie van jouw persoonlijkheid en stijl. Laat je inspireren door de onbegrensde ontwerpmogelijkheden en creëer een fiets die helemaal bij jou past.

Ontdek de Wilier Infinitamente en beleef een unieke en gepersonaliseerde fietservaring bij Italian Cycle Experience. We kijken ernaar uit om samen met jou een fiets te creëren die je met trots zult berijden op elk avontuur.

Uw Wilier met een Eigen ontwerp? Dat kan. Ontwerp uw eigen fiets en wij verzorgen de rest.

 

Wilier infinitamente italian cycle experience

 


TerugOpeningstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour