About Us

 

Het Italian Cycle Experience Center is Wilier PontoRosso voor fietsliefhebbers die de traditionele stijl en kwaliteit van een Wilier Triestina willen ervaren. Naast de verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires en de reparatie van fietsen. Dit doen wij door het aanbieden van testritten met Wilier Triestina fietsen en door het aanbieden van verscheidene workshops en tourritten.

In het hoekpand aan de dorpsstraat 67 te Bergschenhoek is op
1 juli 2017 met 200 m2 de Wilier Experience Center van start gegaan om de Wilier Triestina collectie presenteren. Een ruimte die optimaal geschikt is vanwege de centrale ligging in het groene hart, de bereikbaarheid in de dorpskern van Bergschenhoek en door de ruime parkeergelegenheid. Een winkel die qua inrichting en sfeer Wilier ademt en met haar uitstraling een aantrekkingskracht creëert voor een ieder die op zoek is naar een balans van traditie en innovatie. De missie van het merk Wilier Triestina, gevestigd in Rossano Veneto, Italië.

Persoonlijke motivatie
We leven in een turbulente tijd die gekenmerkt wordt door veranderingen in de markt. De consument kiest bewuster voor de aanschaf van een fiets, oriënteert zich beter vooraf en stelt hoge eisen aan de leverancier en de service. Met dit in het achterhoofd zijn wij van mening dat we met een Wilier Experience Center aan de vraag van de consument kunnen voldoen. Door meerwaarde toevoegen aan het mooie product uit Italie kunnen wij ons onderscheiden met als doel tevreden Wilier Triestina rijders.


TerugOpeningstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour