About Us

 

Het Italian Cycle Experience Center is Wilier PontoRosso voor fietsliefhebbers die de traditionele stijl en kwaliteit van een Wilier Triestina willen ervaren. Naast de verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires en de reparatie van fietsen. Dit doen wij door het aanbieden van testritten met Wilier Triestina fietsen en door het aanbieden van verscheidene workshops en tourritten.

In het hoekpand aan de dorpsstraat 67 te Bergschenhoek is op
1 juli 2017 met 200 m2 de Wilier Experience Center van start gegaan om de Wilier Triestina collectie presenteren. Een ruimte die optimaal geschikt is vanwege de centrale ligging in het groene hart, de bereikbaarheid in de dorpskern van Bergschenhoek en door de ruime parkeergelegenheid. Een winkel die qua inrichting en sfeer Wilier ademt en met haar uitstraling een aantrekkingskracht creëert voor een ieder die op zoek is naar een balans van traditie en innovatie. De missie van het merk Wilier Triestina, gevestigd in Rossano Veneto, Italië.

Persoonlijke motivatie
We leven in een turbulente tijd die gekenmerkt wordt door veranderingen in de markt. De consument kiest bewuster voor de aanschaf van een fiets, oriënteert zich beter vooraf en stelt hoge eisen aan de leverancier en de service. Met dit in het achterhoofd zijn wij van mening dat we met een Wilier Experience Center aan de vraag van de consument kunnen voldoen. Door meerwaarde toevoegen aan het mooie product uit Italie kunnen wij ons onderscheiden met als doel tevreden Wilier Triestina rijders.


TerugOproep tot Inspectie Shimano cranks

 

Shimano heeft in September 2023  aangekondigd dat het bedrijf een vrijwillige terugroepactie voor inspectie en vervanging uitvaardigt voor bepaalde 11-speed HOLLOWTECH II crankstellen geproduceerd tussen 1 juni 2012 en 30 juni 2019. De reden voor de terugroepactie is een 'probleem met het uit elkaar vallen van sommige cranks' en het daaruit voortvloeiende gevaar voor een ongeval.

De betrokken producten zijn crankstellen uit de DURA-ACE en ULTEGRA collecties met de volgende modelnummers:

  • FC-6800
  • FC-R8000
  • FC-9000
  • FC-R9100
  • FC-R9100-P

Als een crankstel een van de bovenstaande modelnummers heeft, is de volgende stap het vaststellen of het crankstel binnen de opgegeven termijn is geproduceerd. Om dit te doen, moet de productiecode worden geïdentificeerd door de tweeletterige code aan de binnenkant van de crankarm te controleren.

De betrokken modellen hebben de volgende tweeletterige productiecode: KF, KG, KH, KI, KJ, KK, KL, LA, LB, LC, LD, LE, LF, LG, LH, LI, LJ, LK, LL , MA, MB, MC, MD, ME, MF, MG, MH, MI, MJ, MK, ML, NA, NB, NC, ND, NE, NF, NG, NH, NI, NJ, NK, NL, OA , OB, OC, OD, OE, OF, OG, OH, OI, OJ, OK, OL, PA, PB, PC, PD, PE, PF, PG, PH, PI, PJ, PK, PL, QA, QB , QC, QD, QE, QF, QG, QH, QI, QJ, QK, QL, RA, RB, RC, RD, RE en RF.

Het bedrijf benadrukt dat niet alle HOLLOWTECH II-crankstellen met 11 versnellingen hoeven te worden geïnspecteerd, alleen de crankstellen die tussen 1 juni 2012 en 30 juni 2019 zijn geproduceerd en die aan de bovenstaande parameters voldoen, en dat het niet nodig is om crankstellen te vervangen die het inspectieproces doorstaan.

Shimano verwacht dat slechts 'een heel klein percentage' het inspectieproces niet zal doorstaan en vervangen zal moeten worden.

Als jouw crankstel aan bovenstaande voldoet, vraagt Shimano je het crankstel te laten inspecteren ( zonder kosten) door een geautoriseerde Shimano-dealer ( Italian Cycle Experience) . Shimano zal alle crankstellen vervangen die het inspectieproces niet doorstaan.

Mocht je niet zeker weten hoe je het modelnummer of de productcode moet controleren of vragen hebt over cranks die onder de terugroepactie vallen, wordt aangeraden contact op te nemen met ons. Meer info en uitgebreide beschrijving vind je  op https://bike.shimano.com/

Maak Hier een Afspraak


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 16:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook


Virtual tour